ONTWIKKEL JOUW TALENTEN OP HELEN PARKHURST

"WIJ BIEDEN MEER DAN EEN DIPLOMA"

NIEUWS

Eindexamens gaan van start

13 mei 2024

​Met de eindexamens in het vooruitzicht verzoeken we alle leerlingen vriendelijk om de komende periode, vanaf dinsdag 14 mei, extra rekening te houden met onze examenleerlingen. Een rustige omgeving is cruciaal voor een optimale concentratie tijdens deze belangrijke periode.

Onze vertrouwenspersonen zijn er voor jou!

15 april 2024

Op onze school zijn er vier vertrouwenspersonen. Onze vertrouwenspersonen zijn er in het kader van het beleid rond ongewenste omgangsvormen voor alle leerlingen, ouders en medewerkers op onze school. Zij bieden een veilige omgeving waarin leerlingen, ouders en medewerkers vrijuit kunnen praten over hun zorgen. Denk hierbij aan ongewenste omgangsvormen zoals pesten, discriminatie, agressie, geweld en seksuele intimidatie. De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. De vertrouwenspersonen staan klaar om te begeleiden, te adviseren en geven ook nazorg.

AGENDA

14 mei t/m 28 mei 2024

Centraal Schriftelijk Examen - Tijdvak 1

19 mei t/m 20 mei 2024

Pinksteren

12 juni 2024

Uitslag examens

"Wij ervaren dat wij onszelf kunnen zijn op HP. Er zijn leerlingen die dat nog wel moeilijk vinden en dat willen wij doorbreken omdat iedereen gelijk is. Dit willen wij onder andere doen met GSA (Gender and Sexuality Alliance). "

Danilo en Riejanne

Leerlingen

"Mijn grootste werkplezier haal ik uit het prettige contact met leerlingen. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich gezien en gehoord voelen. Op het HP luisteren wij naar wat leerlingen nodig hebben en handelen wij vanuit wederzijds respect."

Veerle

Docent Nederlands

"Toen ik voor het eerst op Helen Parkhurst kwam, had ik gelijk een topgevoel! Je hebt fijne lesroosters, goede docenten, niet al te veel huiswerk en je kan lekker jezelf zijn."

Timo

Leerling Havo 1