Werken op HP

Stage bij de AAOS

De Almeerse Academische Opleidings School (AAOS) is een geaccrediteerde opleidingsschool. Binnen de AAOS werken acht scholen voor voortgezet onderwijs samen met de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht en de Interfacultaire Lerarenopleiding (ILO, UvA) aan het opleiden van studenten.

De scholen zijn: het Arte College, het Montessori Lyceum Flevoland, het Oostvaarderscollege, het BuitenHout College, Echnaton, de Meergronden, Helen Parkhurst en Praktijk Onderwijs Almere.

Binnen de AAOS richt men zich op het begeleiden en opleiden van studenten; daarnaast wordt ook gewerkt aan de professionalisering van docenten in de organisatie. Elke school heeft een uniek accent, zodat studenten kunnen kiezen voor een omgeving die het beste past. Er zijn stageplekken voor alle vakken en alle jaren. Tevens worden verschillende workshops en activiteiten aangeboden, waarmee studenten meer grip krijgen op hun toekomstig werkveld.

Stage lopen binnen de AAOS vraagt een actieve, onderzoekende en reflecterende houding van studenten. Daartegenover staat dat de grote verscheidenheid aan deelnemende scholen een rijke leeromgeving vormt, waar iedere student uitstekend - maar ook met veel plezier - begeleid wordt.

Ben jij op zoek naar een interessante en prettige stage binnen het voortgezet onderwijs in Almere? Voor meer informatie, klik hier:
Opleidingsschoolalmere

De Almeerse Scholen Groep (ASG)

De Almeerse Scholen Groep (ASG) bestaat uit 37 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs en acht middelbare scholen, waar Helen Parkhurst onderdeel van uitmaakt.
Met ingang van 1 januari 2021 bestaat ASG uit één stichting: Stichting Almeerse Scholen Groep (ASG)
Deze scholen werken nauw samen en zorgen ervoor
dat leerlingen naadloos kunnen overstappen van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs.

Met elkaar willen we groot kunnen denken, maar ook klein kunnen doen. Ieder kind is anders en dat staat bij ons centraal. Voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar biedt de Almeerse Scholen Groep op maat gesneden onderwijs in een vertrouwde omgeving.

Lees meer over de Almeerse Scholen Groep en haar scholen op www.asg.nl

Ben je geïnteresseerd, meld je dan nu aan!
Procedure:
Download het sollicitatieformulier en vul dit volledig in. Mail vervolgens je sollicitatie (formulier inclusief motivatiebrief en CV) alleen naar de schoolopleider van de school van je eerste keuze. Betreffende schoolopleider neemt vervolgens contact op (binnen twee weken). Mocht je niet worden geplaatst, dan kan jouw sollicitatie doorgestuurd worden naar de schoolopleider van je volgende keuze.
schoolopleider@helenparkhurst.asg.nl
schoolopleider@meergronden.nl

Sollicitatieformulier-stage-AAOS

Gebruik van beeldmateriaal voor professionalisering van (aanstaande)docenten
In het kader van het opleiden van (aanstaande) docenten worden beeldopnames gemaakt.
Hiervoor gelden onderstaande regels:
- leerlingen komen niet onnodig in beeld
- beeldmateriaal wordt alleen gebruikt voor professionaliseringsdoeleinden
- het beeldmateriaal wordt alleen bekeken door de (aanstaande) docent en de opleider en niet verder verspreid
- beeldmateriaal wordt na gebruik direct vernietigd
- beeldmateriaal mag niet geplaatst worden op de USB-stick
- beeldmateriaal mag niet geplaatst worden in cloudfuncties of op social media.

Openstaande vacatures op HP

Bekijk hier onze openstaande vacatures