Kluisjes/lift/fiets/ehbo

Kantine, aula en schooltuin

Tijdens pauzes kunnen leerlingen in de aula zitten, dit is ook de kantine, of in de schooltuin. Helen Parkhurst wil een gezonde levensstijl bevorderen. Daarom verkoopt de kantine veel gezonde snacks en drankjes. Alle leerlingen kunnen zich als vrijwilliger in de kantine aanmelden om mee te helpen in de keuken en achter de uitgiftebalie. De kantinebeheerders werken ook samen met oudere vrijwilligers en stagiairs. Verder is er een vaste ‘koffiecrew’ van leerlingen die meehelpen bij speciale gelegenheden op school.

Kluisje

De school stelt alle leerlingen een eigen electronisch kluisje op hun eigen afdeling beschikbaar. Daarin kunnen zij hun spullen opbergen zodat zij niet de hele dag met een zware tas hoeven rond te lopen. Voor vermissingen, ook uit de afsluitbare kluisjes, is de school niet aansprakelijk.

EHBO en lifttag

EHBO-koffers zijn er bij de conciërges, de administratie en de receptie in de centrale hal. Maar ook bij scheikundelokalen en gymzalen. Ongevallen worden gemeld bij de medewerkers van het ondersteunend personeel in de centrale hal of bij een bedrijfshulpverlener op de afdeling. Leerlingen die gebruik moeten maken van de lift, kunnen een lifttag aanvragen bij de servicebalie en betalen €10 borg. Daarna kan de leerling de lifttag bij de conciërge ophalen. 

Fietsenrekken en fietsreparatie

Voor leerlingen en medewerkers zijn er voldoende fietsenrekken op het schoolplein. Het is niet de bedoeling fietsen op een andere plaats buiten de hekken neer te zetten. Voor reparaties verwijzen wij naar een fietsenmaker waarvan er één vlakbij school zit. De school kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of schade aan fietsen.