BLIJF OP DE HOOGTE

Onze vertrouwenspersonen zijn er voor jou!

15 april 2024

Op onze school zijn er vier vertrouwenspersonen. Onze vertrouwenspersonen zijn er in het kader van het beleid rond ongewenste omgangsvormen voor alle leerlingen, ouders en medewerkers op onze school. Zij bieden een veilige omgeving waarin leerlingen, ouders en medewerkers vrijuit kunnen praten over hun zorgen. Denk hierbij aan ongewenste omgangsvormen zoals pesten, discriminatie, agressie, geweld en seksuele intimidatie. De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. De vertrouwenspersonen staan klaar om te begeleiden, te adviseren en geven ook nazorg.

Voorleeswedstrijd: Silke vertegenwoordigt onze school in de provinciale finale

18 maart 2024

Een dag voor in de boeken! Vandaag, maandag 18 maart, was de aula van het Helen Parkhurst een bruisend centrum van talent tijdens onze onvergetelijke voorleesfinale. De lucht zinderde van spanning en enthousiasme terwijl onze finalisten het ene na het andere verhaal tot leven wekten. Met zulk uitzonderlijk talent in de competitie, was het raden naar de winnaar tot de allerlaatste seconde.

Helen Parkhurst en de Plenda: Een Reis naar Zelfregie in Leren

27 februari 2024

Ik ben Gonnie Gerritsen, afdelingsleider mavo/havo onderbouw op de inspirerende Daltonschool Helen Parkhurst. Al ruim 8 jaar draag ik bij aan het vormgeven van een onderwijsomgeving waarin leerlingen niet alleen kennis vergaren, maar ook inzicht en regie krijgen over hun eigen leerproces.

1 2
...
9
Ontwikkel jou eigen talent

AGENDA

23 april 2024

Verkort lesrooster (ivm leerlingbespreking)

27 april t/m 12 mei 2024

Meivakantie