Voorleeswedstrijd: Silke vertegenwoordigt onze school in de provinciale finale

18 maart 2024

Een dag voor in de boeken! Vandaag, maandag 18 maart, was de aula van het Helen Parkhurst een bruisend centrum van talent tijdens onze onvergetelijke voorleesfinale. De lucht zinderde van spanning en enthousiasme terwijl onze finalisten het ene na het andere verhaal tot leven wekten. Met zulk uitzonderlijk talent in de competitie, was het raden naar de winnaar tot de allerlaatste seconde.

Voorleeswedstrijd: Silke vertegenwoordigt onze school in de provinciale finale

Bij de grote ontknoping, alsof de laatste bladzijde van een meeslepend verhaal werd omgeslagen, onthulde het verhaal Silke uit TV17 als de hoofdpersoon voor de finale - onze vertegenwoordiger op weg naar de provinciale voorleeswedstrijd d.d. 16 april a.s. in De Kubus in Lelystad!

Een geweldige sfeer hing in de lucht, gecreëerd door een publiek dat bestond uit familie, klasgenoten en medewerkers van HP.
Hun energie en aanmoedigingen maakten deze ervaring onvergetelijk. Onze dank gaat uit naar de deskundige jury, wiens scherpe ogen en oren de uitdagende taak hadden om uit al dit talent een winnaar te kiezen.

Aftermovie
Klik hier voor de aftermovie van de voorleeswedstrijd bij ons op school.