Informatieavond: woensdag 4 december 2024

18 oktober 2024

Uw kind gaat bijna naar de middelbare school, een spannende stap waarbij er veel zal veranderen. Het is natuurlijk belangrijk om de juiste school te kiezen, waar uw kind zich thuis voelt en goed kan ontwikkelen. Wij helpen u en uw kind graag met deze beslissing! Daarom nodigen wij u van harte uit voor onze informatieavond op woensdag 4 december 2024.

Informatieavond: woensdag 4 december 2024

Inschrijving voor de voorlichting
De Informatieavond van Helen Parkhurst vindt plaats van 18:00 – 21:00 uur en is speciaal bedoeld voor ouders/verzorgers én leerlingen uit groep 7 & 8.

Tijdens de avond krijgt u een uitgebreide (interactieve) voorlichting over ons Daltononderwijs. Om iedereen de kans te geven deze voorlichting bij te wonen, vragen we u zich in te schrijven voor een tijdsblok naar keuze:

  • Tijdsblok 1: 18:00 – 18:25 uur
  • Tijdsblok 2: 18:35 – 19:00 uur
  • Tijdsblok 3: 19:10 – 19:35 uur
  • Tijdsblok 4: 19:45 – 20:10 uur
  • Tijdsblok 5: 20:20 – 20:45 uur

Klik hier om in te schrijven voor een tijdsblok naar keuze.

Kom sfeer proeven op HP
Naast de voorlichting kunt u tussen 18:00 – 21:00 uur vrij door de school lopen. In de lokalen worden allerlei leuke en leerzame activiteiten georganiseerd, waarbij u de DaltonkernwaardenVerantwoordelijkheid, Samenwerken, Effectiviteit, Zelfstandigheid en Reflectie — in de praktijk zult zien. Deze activiteiten geven een goed beeld van ons Daltononderwijs en hoe het bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Daarnaast maakt u ook kennis met havo/vwo Technasium, Bèta mavo en Topsportbegeleiding.

Om een goed beeld te krijgen van de school heeft u ongeveer een uur nodig.

Kunt u toch niet of liever een ander tijdsblok?
Mocht u zich ingeschreven hebben, maar toch niet kunnen komen óf komt een ander tijdsblok toch beter uit?
U kunt uw inschrijving altijd nog aanpassen wanneer u het formulier op hetzelfde apparaat opent.

KJSA informatie avond gemist?
Mocht u de online informatie avond van Kies je school in Almere gemist hebben, deze presentatie kunt u terugvinden op onze website onder het kopje ‘Nieuwe leerlingen – Aanmelden”. Hierin laten wij ook zien hoe een schooldag van een leerling op Helen Parkhurst eruitziet.

Wij verwelkomen u graag op onze informatieavond op woensdag 4 december vanaf 18:00 uur bij ons op school.